Gatentang Keuringsstickers 2mm

€ 16,30 Excl. BTW
Op voorraad
  • Klanten beoordelen ons met een 9,3
  • Snel geleverd en spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole en drukproef per e-mail
  • Eigen productie in Nederland
  • Alle stickers zijn weer- en waterbestendig

Tang voor keuringsstickers

Bij StickersNow leveren we naast een groot aanbod maatwerkstickers ook diverse keuringsstickers. Wil jij graag het onderhoud en de periodieke keuringen van machines bijhouden? Dan zijn deze stickers daar de oplossing voor. Met deze stickers geef je aan op welke datum de machines zijn gecontroleerd en of de machines zijn goedgekeurd. Wil je graag aangeven wanneer de volgende keuring is? Geen probleem! Dat kan ook met onze stickers. 

De gatentang van StickersNow is perfect voor het maken van 2mm gaatjes in keuringsstickers, controle stickers of eigenlijk… elke sticker! De gatentang is onmisbaar als je op pad gaat om periodieke keuringen uit te voeren, voor het markeren en dateren van keuringsstickers. Je geeft in feite aan wanneer een keuring heeft plaatsgevonden  en wanneer er eventueel een keuring gaat plaatsen. Deze gatentang wordt ook wel ponstang of conducteurstang genoemd.

En als je dan toch op pad gaat, neem dan gelijk een keuringssticker met je eigen logo mee! Heel makkelijk te ontwerpen met behulp van onze online opmaaktool.

Gatentang bestellen

De gatentang kun je eenvoudig bestellen via onze webshop evenals de overige sticker accessoires. Met deze accessoires wordt het aanbrengen of verwijderen van stickers een stuk eenvoudiger. Heb je nog vragen over onze producten? Aarzel niet om contact op te nemen!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gatentang Keuringsstickers 2mm
Uw waardering