Accessoires

Bij StickersNow vind je niet alleen een uitgebreid assortiment stickers, maar ook alle accessoires voor het eenvoudig aanbrengen van stickers of voor het verwijderen van stickers.

Accessoires

Hardnekkige stickers verwijderen

Bij StickersNow vinden wij het niet alleen belangrijk dat we stickers leveren van hoge kwaliteit, maar we vinden het ook belangrijk dat je de stickers eenvoudig kunt aanbrengen en vervolgens ook eenvoudig kunt verwijderen. Hardnekkige stickers verwijderen kan namelijk nog een lastige klus zijn. Zodra een sticker wat langer op de ondergrond zit, gaat de sticker ook vaster zitten. Niet alleen de ondergrond is bepalend voor hoe vast de sticker zit, maar ook de omstandigheden waarin de sticker is geplakt is daarin bepalend. Lijmresten blijven bijvoorbeeld achter of de resten van het papier blijven nog plakken.

Vraag jij je af hoe je de stickers kunt verwijderen? In onze webshop vind de Avery Adhesive Remover. Met dit zeer krachtig product kun je eenvoudig de hardnekkige lijmresten van stickers verwijderen. Het product is gemakkelijk in gebruik. Spray de Avery Adhesive Remover op de hardnekkige lijmresten en neem het vervolgens af. Stickers verwijderen van een auto of stickers verwijderen van glas? Dat kan allemaal met de Avery Adhesive Remover. Bestel het product direct in onze webshop!

Stickers aanbrengen

Stickers aanbrengen doe je ook met de accessoires van StickersNow. Zodra je de gewenste stickers hebt besteld, begrijpen wij als geen ander dat je de stickers perfect wil aanbrengen. De eerste stap in het aanbrengen van stickers begint bij het vuil- en vetvrij maken van de ondergrond. De Avery Surface Cleaner is daar uitermate geschikt voor. Dit zeer krachtig product verwijdert vuil, was, tectyl, lichte siliconen en cockpit sprays, wat ervoor zorgt dat jouw stickers perfect blijven plakken.

Wil je luchtbellen vermijden en wil je er zeker van zijn dat de sticker perfect blijft zitten? Dan kun je de sticker aanbrengen met een functionele rakel met vilt. Met een rakel kun je de sticker namelijk extra goed vastdrukken op de ondergrond en eventuele luchtbellen kun je eenvoudig wegduwen. Het gebruik van een rakel is ook uitermate geschikt voor natte ondergronden. Met de rakel kun je het vocht onder de sticker wegvegen, zodat de sticker goed blijft plakken op de natte ondergrond.

Accessoires snel en eenvoudig bestellen

Kortom, wil je graag hardnekkige stickers verwijderen of stickers aanbrengen waarbij de kwaliteit van de stickers behouden blijft? Dan adviseren wij om de sticker accessoires aan te schaffen. Met deze sticker accessoires ben je ervan verzekerd dat jouw stickers perfect blijven zitten en geen vervelende lijmresten achterlaten. Via de webshop kun je de sticker accessoires eenvoudig en supersnel bestellen. Heb je nog vragen over onze producten? Aarzel niet om je vraag te stellen en neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

cached Herhaal bestellingen Bestel nog een keer

thumb_upStickers voor iedereenBekijk de mogelijkheden

search Uw product niet gevonden? Geef ons een suggestie