Organiseer je een evenement?

Stickers zijn de confetti op je feest, verjaardag, beurs of ander evenement! Een evenement is, naar onze (bescheiden) mening, dan ook niet compleet zonder stickers. StickersNow produceert allerlei soorten stickers die je perfect kunt inzetten voor een evenement. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Al onze stickers zijn weer- en waterbestendig en kunnen dus ook zonder problemen buiten geplakt worden.

Stickers voor een evenement

Een evenement is een plek waar stickers zich direct thuis voelen! Je kunt stickers bijvoorbeeld inzetten om een bijeenkomst aan te kleden in een bepaalde huisstijl. En textielstickers zijn ideaal voor duurzame naambadges van de gasten. En dan bedoelen we badges die ook echt blijven plakken tijdens het event. Of wat dacht je van toffe stickers om uit te delen na afloop?

Zonder stickers geen event!

StickersNow

We maken alle stickers in eigen huis. Dat betekent dat de lijnen kort zijn en dat we nauw samenwerken met onze klanten. Het ontwerp lever je gemakkelijk online aan. We leveren de stickers in verschillende vormen en maten. Heb je speciale wensen? Laat het ons weten.

  • Weer- en waterbestendig
  • Minimaal drie jaar kleurvast
  • Zelf online ontwerpen of aanleveren
  • In eigen productie gemaakt
  • Spoedlevering mogelijk
  • Super kwaliteit

Stickers; zowel voor particulier- als zakelijk gebruik

De gestanste stickers, textielstickers, vloer- of magneetstickers zijn geschikt voor zowel particulier- als zakelijk gebruik. Want het maakt ons niet uit of je stickers wilt voor een te gek verjaardagsfeest of voor een groot, zakelijk evenement. Maak nu ook gebruik van onze handige standaard templates voor de opmaak van je stickers.

Alle stickers die je bij ons besteld worden met de grootst mogelijke zorg geproduceerd. Kijk gerust in de webshop voor de mogelijkheden. Wil je meer weten over stickers op jouw evenement? Neem contact met ons op via mail of telefoon.