Stickers voor reclame- of ontwerpbureaus

Heb je een reclamebureau of werk je voor een creatief ontwerpbureau? Dan is StickersNow je partner als het gaat om stickers! Stickers ter promotie, voor op de muur, voor jezelf of voor je klanten; jij vraagt, wij produceren. We maken bijvoorbeeld stickers op maat voor jouw klanten en sturen ze direct op in een blanco envelop of met een andere afzender. Dat scheelt jou weer een hoop werk! 

Soorten stickers

We hebben een breed assortiment aan stickers in huis. Dus of je nu voor rond, vierkant of rechthoekig gaat; wij maken ze met liefde voor je. De grootformaat stickers zijn erg populair onder onze klanten. Hiermee vrolijk je die kale kantoormuur in een handomdraai op met een toffe afbeelding of het logo van je bedrijf. Ze kunnen trouwens ook buiten geplakt worden op gevels, ramen en borden. Handig!

Gestanste stickers zijn ook ideaal voor reclame- of ontwerpbureaus en hun klanten. Deze sticker is namelijk in iedere gewenste vorm te snijden; het ontwerp staat voorop.

Bestellen bij StickersNow

StickersNow hanteert een standaardlevertijd van vier werkdagen voor alle stickers. Heb je ze sneller nodig? Geen probleem, spoedlevering is ook mogelijk. De stickers kun je zelf online ontwerpen of aanleveren. Maak ook gebruik van onze standaard templates als opmaakhulp voor je stickers.

  • Topkwaliteit
  • Minimaal drie jaar kleurvast
  • Spoedlevering mogelijk
  • Perfect voor design- of ontwerpbureaus
  • Weer- en waterbestendig
  • Zelf online ontwerpen

Val op met een sticker!

Als reclame- of ontwerpbureau weet je hoe je moet opvallen. Stickers zijn ideaal om in te zetten als promotionele ondersteuning van je campagnes. Het assortiment aan stickers is breed; kijk hier voor het complete aanbod. Heb je wensen op maat? Laat het ons gerust weten. Extra handig: maak nu ook gebruik van de standaardtemplates als handige opmaakhulp voor je stickers.

Heb je vragen of wil je meer weten over de verschillende stickers? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.