LET OP: Vanwege de vakantieperiode zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar, beantwoording van e-mails kan langer duren

Rakel met vilt

€ 4,00 Excl. BTW
Op voorraad
  • Klanten beoordelen ons met een 9,3
  • Snel geleverd en spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole en drukproef per e-mail
  • Eigen productie in Nederland
  • Alle stickers zijn weer- en waterbestendig

Rakel met vilt voor het aanbrengen van stickers

Bij StickersNow bestel je diverse handige sticker accessoires, waardoor het aanbrengen van jouw stickers nog gemakkelijker gaat. Wij begrijpen als geen ander dat het aanbrengen van stickers nog een flinke klus kan zijn. Onder andere deze functionele rakel met vilt behoort tot het basis plakpakket van iedereen die een sticker wil aanbrengen.

Hoe gebruik je de rakel met vilt?

Met behulp van een rakel met vilt kun je de sticker goed vastdrukken op de ondergrond. De rakel wordt in feite gebruikt om de sticker goed aan te strijken, zodat je eventuele luchtbellen voorkomt. De luchtbellen kunnen ook prima weggeduwd worden met behulp van de rakel. De vilt strip van de rakel beschermt de sticker tegen krassen zodat je zonder zorgen aan de slag kan. Moeten de stickers op een 'natte' ondergrond geplakt worden? Geen probleem! Gebruik de rakel met vilt dan om het vocht onder de sticker weg te vegen. Op deze manier blijft de sticker goed plakken.

Ondergrond vuil- en vetvrij maken

Voordat je aan de slag gaat met de rakel, raden we aan om de ondergrond eerst vuilvrij en vetvrij te maken. Daarmee voorkom je krassen en zorg je ervoor dat de stickers perfect blijven zitten. De Avery Surface Cleaner is ideaal om de ondergrond schoon te maken. Deze bestel je ook eenvoudig via onze webshop.

Rakel kopen? Bestel eenvoudig via onze webshop

Kortom, stickers aanbrengen doe je met een rakel! Via onze webshop kun je eenvoudig de rakel met vilt bestellen. Heb je nog vragen over onze producten of over het aanbrengen van stickers? Aarzel niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rakel met vilt
Uw waardering