LET OP: Vanwege de vakantieperiode zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar, beantwoording van e-mails kan langer duren

Avery Surface Cleaner (1l.)

€ 16,79 Excl. BTW
Op voorraad
  • Klanten beoordelen ons met een 9,3
  • Snel geleverd en spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole en drukproef per e-mail
  • Eigen productie in Nederland
  • Alle stickers zijn weer- en waterbestendig

Avery Surface Cleaner (1l.)

Als je stickers gaat plakken wil je uiteraard dat deze zo goed en zo lang mogelijk blijven zitten. De eerste stap die je dan moet zetten is het vuil- en vetvrij maken van de ondergrond waarop je de sticker wilt plakken. Op het moment dat je dit niet doet, is de kans groot dat de sticker snel weer losraakt. Met de Avery Surface Cleaner is dit in no-time gepiept. 

De Avery Surface Cleaner is een van de accessoires die StickersNow aanbiedt naast op maat gemaakte stickers. Wij vinden het belangrijk dat stickers goed blijven plakken en optimaliseren onze eigen stickers daarvoor. Maar… de stickers zullen nooit goed blijven zitten als de ondergrond vet of vies is. De Avery Surface Cleaner is ideaal om ervoor te zorgen dat je de stickers netjes kan plakken. Als je het dan helemaal perfect wilt doen, gebruik dan een rakel met vilt om te plakken zonder krassen en eventuele luchtbelletjes onder de sticker uit te duwen.

Door de verstuiver is de fles Avery Surface Cleaner handig en gericht te gebruiken. Je sprayt een beetje op de ondergrond, neemt hem af met papier of een doek en plakken maar!

Autoruit vetvrij maken? Geen probleem!

Stickers die niet goed blijven zitten is vanaf nu verleden tijd. Met de Avery Surface Cleaner kan je perfect een autoruit vetvrij maken en zelfs het vetvrij maken van metaal is geen probleem! De Avery Surface Cleaner is geschikt voor de meeste oppervlakken en ook nog eens zuinig in gebruik.

Vooral autoruiten kunnen nog wel eens viezer zijn dan je denkt. Omdat je het meeste vuil niet met het blote oog ziet, wordt snel gedacht dat de ruit schoon genoeg is. Velen komen echter van een koude kermis thuis en zien hun perfect ontworpen sticker veel te snel van de ruit af vallen. Dit vinden wij zonde! Gebruik de Avery Surface cleaner om je autoruit vetvrij te maken voordat je een mooie sticker erop plakt.

Avery Surface Cleaner kopen? Profiteer nu van snelle levering!

De Avery Surface Cleaner is eenvoudig te bestellen via de webshop, net als alle andere accessoires voor het plakken van stickers. Hoe goed de kwaliteit van onze stickers ook mag zijn, op een vieze of vette ondergrond blijven ze niet goed zitten. Is het nog niet helemaal duidelijk, wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag om het plakken van stickers zo makkelijk mogelijk te maken.

Heb je vooral last van hardnekkige lijmresten? Probeer dan onze Avery Adhesive Remover! Met dit krachtige product verwijder je eenvoudig alle lijmresten.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Avery Surface Cleaner (1l.)
Uw waardering