LET OP: Vanwege de vakantieperiode zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar, beantwoording van e-mails kan langer duren

Heb je een bouwbedrijf?

Timmer je aan de weg met een bouwbedrijf? Laat zien wat van jou is! Stickers zijn ideaal om bijvoorbeeld machines en gereedschappen te markeren. Heb je een periodieke keuring? Plak een sticker. Kostbaar gereedschap veiligstellen? Plak een sticker. StickersNow heeft een breed aanbod aan stickers en accessoires die je dagelijks kunnen vergezellen in de bouw. Denk aan:

Al onze stickers kunnen tegen een stootje. Daarnaast zijn ze weersbestendig dus ook buiten plakken is geen enkel probleem. Ontdek het zelf!

Stickers voor in de bouw

Als je een (bouw)bedrijf hebt dan heb je te maken met eigendommen, controles en keuringen van machines en gereedschappen. Belangrijk, want op die manier garandeer je topkwaliteit aan je klanten. Net als wij. De keuringsstickers en eigendomsstickers van StickersNow zijn beresterk en weer- en waterbestendig. Beplak je eigendommen en hou precies bij wanneer de periodieke controles hebben plaatsgevonden. Handig en overzichtelijk!

Spoedlevering mogelijk

StickersNow produceert alle stickers in eigen beheer. Het grote voordeel hiervan is dat de lijnen kort zijn en we snel kunnen schakelen met onze klanten. Ons aanbod aan stickers is breed. Kun je niet helemaal vinden wat je zoekt? We maken ook stickers op maat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

  • Zelf online ontwerpen of aanleveren
  • Beresterk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Speciaal voor bouwbedrijven
  • Minimaal drie jaar kleurvast
  • Weer- en waterbestendig

Kwaliteit verdient een sticker!

Eigendom stickers zijn onmisbaar als je een bouwbedrijf hebt. Omdat je vaak op meerdere plekken werkzaam bent, ligt het gevaar op de loer dat je kostbare spullen kwijtraakt. Met de eigendom stickers van StickersNow hoef je je daar geen zorgen meer om te maken. Kies uit de ultra destructible sticker of een ‘gewone’ rechthoekig variant.

Bij StickersNow zijn we ervan overtuigd dat kwaliteit een sticker verdient. Gebruik stickers om te laten zien dat jouw gereedschap en machines altijd up-to-date én van topkwaliteit zijn!

We leveren ook stickers voor winkels, event- en reclamebureaus.