Heb je een winkel?

Een sticker wordt blij van een winkel, en andersom ook! Want met mooie stickers zorg je voor sfeer in de winkel en maak je de klantbeleving compleet. Je kunt stickers gebruiken ter aankleding of inzetten ter promotie. StickersNow produceert stickers die jouw winkel laat opvallen. Kies bijvoorbeeld uit:

Stickers voor een winkel

Een winkel is een plek waar veel mensen over de vloer komen en dat maakt het tot een ideale plakplaats voor stickers. Je kunt ze onopvallend in een hoekje plakken of ze juist laten opvallen door ze weg te geven bij aankoop. Uitverkoop? De raamstickers lenen zich perfect voor opvallende reclames als 2 halen = 1 betalen of NU 50% korting!

Stickervellen gebruik je om de artikelen te prijzen en bij een misser (of wijziging) plak je er gewoon weer overheen met een sterke opaque sticker. Opties genoeg dus!

StickersNow

StickersNow heeft jarenlange ervaring in het produceren van stickers voor winkels. Want uit de praktijk blijkt; met stickers ziet je winkel er gewoon nóg beter uit! Je kunt kiezen uit de standaardformaten of we maken ze op maat voor jouw winkel. Het ontwerp lever je simpelweg online aan.

  • Minimaal drie jaar kleurvast
  • Zelf online ontwerpen of aanleveren
  • Topkwaliteit
  • Spoedlevering mogelijk
  • Speciaal voor winkels
  • Perfecte reclame-uiting

Stickers; uw bedrijf goed zichtbaar

Als winkel ben je graag goed zichtbaar; online én offline. Stickers inzetten als reclame-uiting is dan ook een slimme zet. Vloer- en raamstickers zijn aanwezig op een natuurlijke manier, maar zorgen wel voor flink wat exposure. En groot of klein, de keuze is aan jou; wij produceren stickers in allerlei vormen en maten. Bestel direct.

Ben je op zoek naar stickers voor een bouwbedrijf? Lees hier meer over de mogelijkheden.