LET OP: Vanwege de vakantieperiode zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar, beantwoording van e-mails kan langer duren

Avery Adhesive Remover (0,5l.)

€ 25,34 Excl. BTW
Op voorraad
  • Klanten beoordelen ons met een 9,3
  • Snel geleverd en spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole en drukproef per e-mail
  • Eigen productie in Nederland
  • Alle stickers zijn weer- en waterbestendig

Avery Adhesive Remover (0,5l.)

Ken je dat? Je wilt een oude sticker vervangen of gewoon weghalen, trekt ‘m van de muur en dan blijven er nog van die lijmresten achter. Het is belangrijk om deze lijmresten te verwijderen voordat je de nieuwe sticker erop plakt, anders valt deze er binnen no-time weer vanaf. En dat is uiteraard niet de bedoeling! Wij geven je handvatten om dit probleem te voorkomen. 

Er is nu een eenvoudige oplossing om sticker lijm te verwijderen. Avery Adhesive Remover is een krachtig product dat zelfs de meest hardnekkige lijmresten verwijdert. Het is ook nog eens heel handig in gebruik; door de verstuiver die op de fles zit is deze gericht te gebruiken waardoor je heel precies kunt sprayen. Even sprayen op de lijmresten en… tada! Ze zijn er zo vanaf te vegen. De Avery Adhesive Remover is zuinig in gebruik en geschikt voor de meeste oppervlakken. Dus of je nu een sticker van de muur, van je autoruit of van een tafel wilt verwijderen, Avery Adhesive Remover is vanaf nu je beste vriend. Onder andere dit product behoort tot het basis plakpakket voor iedereen die stickers wil aanbrengen. 

Eenvoudig lijmresten stickers van je auto verwijderen

Als jij ooit hebt staan krabben met een krabber om lijmresten van stickers te verwijderen, dan ben jij goed bezig. Stickers kunnen het beste worden geplakt op een schone en vetvrije ondergrond. Het verwijderen van lijmresten van de ondergrond waarop je de nieuwe sticker wilt plakken is dus een cruciale stap. 

Maar toch, als je met een krabber de lijmresten van je auto wilt verwijderen dan maak je ontzettend veel kleine krasjes op je autoruit of je autolak. Dit is natuurlijk zonde. Met Avery Adhesive Remover kan je lijmresten van stickers van je auto verwijderen zonder daarbij je auto te beschadigen. Leg die krabber dus maar weg en pak Avery Adhesive Remover. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Stickers plakken

Ben je klaar met lijmresten verwijderen en wil je een sticker gaan plakken? Wij raden dan aan om nog even met de Avery Surface Cleaner de ondergrond vuil- en vetvrij te maken, zodat de stickers perfect blijven zitten. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat je sticker er binnen no-time weer vanaf valt. Wil je het helemaal perfect doen? Gebruik dan onze rakel met vilt. Met dit product kan je eenvoudig en snel stickers aanbrengen zonder ze te bekrassen. Ook kan je het gebruiken om eventuele luchtbelletjes onder de sticker uit te duwen. Ook de Avery Surface Cleaner en de rakel met vilt zijn eenvoudig te bestellen via de webshop en net zo handig in gebruik als de Avery Adhesive Remover. 

Avery Adhesive Remover bestellen

Onze stickers plakken zo goed, dat het verwijderen van de achtergebleven lijmresten niet makkelijk is. De Avery Adhesive Remover kan dit proces een stuk vergemakkelijken. Alle stickers op maat die we aanbieden en alle accessoires die het plakken van stickers nog eenvoudiger maken, zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop. Profiteer dan ook meteen van een snelle levering! Is er iets nog niet helemaal duidelijk of heb je vragen over het plakken van stickers? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je heel graag met het bestellen van producten of door je vragen te beantwoorden!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Avery Adhesive Remover (0,5l.)
Uw waardering